JDV Logo danssen in Heerlen
dansschool in Heerlen

Grote Clubactie


Za 21 september: Start Grote Clubactie! (t/m 4 november)
Het is ook dit jaar weer mogelijk om loten te verkopen voor jouw dansschool! 80% van de opbrengst zal gaan naar JDV: het doel dit jaar is een nieuwe, grote muziek box!

Koper
Wanneer je een lot verkoopt maakt de koper kans op allerlei gave prijzen. Te winnen zijn een hoofdprijs van €100.000, een reischeque ter waarde van €10.000, een BBQ, allerlei leuke vakanties en allerlei cadeaubonnen. Op 19 november zal de trekking plaatsvinden.

Verkoper
Ook als verkoper maak je kans op leuke prijsjes!!!

Wanneer je 25 of meer loten verkoopt zul je vanuit de Grote Club Actie een medaille ontvangen. 
Wanneer je 40 loten of meer verkoopt kun je je opgeven voor een speciale prijzenpagina. Wanneer je in de top 1000 verkopers van Nederland eindigt zul je namelijk opnieuw kans maken op leuke prijzen: een playstation, entree kaarten attractiepark Slagharen, allerlei cadeaubonnen, een Grote Club Actie shirt en nog enkele andere prijsjes. 

Ook JDV beloont de top verkopers met leuke prijzen! 
Nummer 1 verkoper: JDV Superlid shirt of JDV superlid bidon
Nummer 2 verkoper: JDV pen en XL chocolade pakket of XL snoeppakket
Nummer 3 verkoper: Chocolade pakket of snoeppakket

Top verkopende lesgroep: de verkopers van deze groep zullen een lekkere traktatie ontvangen.

Persoonlijke verkooppagina
Je krijgt als verkoper een persoonlijke verkooppagina, zodat jouw verkoop automatisch bijgehouden wordt. Mensen die van jou loten willen kopen, kunnen dit dan doen door jouw persoonlijke QR-code te scannen.

Meedoen kan nog altijd, vul daarvoor het online formulier in: ik doe mee aan de Grote Clubactie!

Verkopen zonder persoonlijke verkooppagina
Het is ook mogelijk om loten te verkopen zonder hier een persoonlijke verkooppagina aan te maken. Dit kun je doen door de volgende link te delen: Grote Clubactie JDV.

Tussenstand
Update 11 okt 2024: 118% van ons streefbedrag gehaald!!! WAUW. De muziek box is aangeschaft en klaar voor het eerste gebruik. Onze eigen competitie staat nog gewoon open, dus verkoop gewoon lekker door. Extra opbrengsten zullen opzij worden gezet voor het doel van volgend jaar: een eigen installatie om te gebruiken bij de optochten.
Update 3 okt 2024: 81% van ons streefbedrag gehaald!!! Super mooi toppers. Het ziet er naar uit dat we zo ook extra zaken kunnen indelen met de opbrengsten 🙂